Om Riis Akupunktur

Anette Riis Laursen

Mit navn er Anette Riis Laursen, jeg er RAB registreret akupunktør, medlem af brancheforeningen de praktiserende akupunktører og uddannet fra AkupunkturAkademiet. Denne 3-årig uddannelse, har det højeste niveau indenfor kinesisk medicin i Danmark og er niveau 6 godkendt af Danmarks akkreditering.

Derudover er jeg RAB registreret fysiurgisk massør, samt uddannet kostvejleder og slankekonsulent med speciale i vægttab. Gennem min tid som behandler er jeg blevet særligt passioneret omkring behandlingsmetoder for smerter i bevægeapparatet, hovedpine/migræne, smerter i knæ, skulder ,nakke og ryg derfor valgte jeg at tage en overbygning på min uddannelse hvor jeg dygtig gøre mig i disse problemstillinger. Jeg holder mig løbende opdateret via kurser.

Jeg har læst anatomi, fysiologi og sygdomslære da jeg mener det er en nødvendighed for at have en overordnet forståelse for kroppen og hvordan det hele hænger sammen, specielt i de områder jeg arbejder med.

Jeg har kursusbevis i auriculoterapi / øreakupunktur ved Rikke Godthjælp fra Akademiet i Århus, samt smertelindring i øreakupunktur ved Lars Kjeldal. Kropsterapi, stress og angst, ved Marcus Heller

Jeg bor i Hobro med min mand. Hobro ligger 25 minutters kørsel fra Randers og Viborg.

Går du med muskelspændinger, smerter i led, gamle skader, hovedpine, migræne, har ønske om en varigt vægttab, så ring endelig og forhør dig om muligheden for at jeg kan afhjælpe og/eller lindre dine problemer.

Det siger mine klienter

Kontakt

Telefon: 60 66 87 94

Åbningstider:

Dag
Tid
Mandag

kl. 7.00-14.00

Tirsdag

kl. 7.00-16.00

Onsdag

kl. 12.00-20.00

Torsdag

kl. 7.00-17.00

Fredag

Efter aftale

Bestil en tid

Bestil en tid til behandling hos Riis Akupunktur i dag og oplev en helhedsorienteret tilgang til din sundhed.

© Riis Akupunktur 2023 - CVR: 36281723

Scroll to Top